nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Avond van de Kleinkunst 2018

Vanavond kan je op NPO2 Extra kijken naar de tv-registratie van De Avond van de Kleinkunst 2018.

Hoe zou het toch zijn met Anne en Suzanne? Deze liedjes van Jacques Herb, Normaal, Herman van Veen en VOF de Kunst schreeuwden al decennia om een antwoord en die antwoorden zijn er nu.

Zeven kleinkunstenaars schreven in opdracht van het Amsterdams Kleinkunstfestival en het NPO Radio 5 programma Volgspot een vervolg op zeven bestaande nummers.

Op dinsdag 10 april 2018 waren alle originele liedjes en de antwoorden daarop te horen tijdens De Avond van de Kleinkunst in de Kleine Komedie in Amsterdam. Met medewerking van onder anderen: Bennie Jolink, Herman van Veen, Jacques Herb, VOF de Kunst, Kristof Rutsaert, Marjolein Meijers, Roberto de Groot, Kiki Schippers, Nathalie Baartman, Flip Noorman, Kirsten van Teijn en Anne van Veen.

Kijk bijvoorbeeld hoe Kiki Schippers het antwoord op ‘Suzanne’ van VOF De Kunst vanuit de vrouw beschouwt. #Metoo heeft nog nooit zo aanstekelijk geklonken.

De Avond van de Kleinkunst 2018 wordt uitgezonden op NPO2 Extra om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...