www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theaterfestival De Parade 2021 met o.a. Kiki Schippers

Vanaf 18 juni vindt de 30ste editie van het Theaterfestival De Parade plaats en dit op vier locaties: Eindhoven, Den Haag, Utrecht en ten slotte Amsterdam.

Omwille van corona ziet de tournee er in de eerste drie steden anders uit dan de afgelopen 30 jaar. Bezoekers moeten hun bezoek van tevoren plannen en kunnen online een Parade-pakket kopen. Deze Parade-pakketten zijn er in allerlei soorten en maten en altijd inclusief twee voorstellingen. Je bezoek is uiteraard volledig ingericht volgens de RIVM-richtlijnen op anderhalve meter afstand. Voor de editie vanaf half augustus in Amsterdam wordt op een volwaardige versie gemikt. Hiervoor is de organisatie nog in afwachting van de dan geldende maatregelen en mogelijkheden, daarom start deze kaartverkoop later.

Het rondreizende theaterfestival start haar tournee in het Parktheater Eindhoven (18 t.e.m. 27 juni) en reist dan via het Westbroekpark in Den Haag (2 juli t.e.m. 18 juli) door naar het Moreelsepark in Utrecht (23 juli t.e.m. 8 augustus) en sluit traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam (13 augustus t.e.m. 29 augustus). Er wordt momenteel wel nog onderzocht of De Parade in september naar het Museumpark in Rotterdam komt.

Je kan tijdens De Parade gaan kijken naar o.a. Remko Vrijdag & Rutger de Bekker, Kiki Schippers en Rob & Emiel.

Meer info en tickets:
www.deparade.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...