nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Comedy Camper met o.a. Roel C. Verburg

Deze zomer zal doorheen Nederland De Comedy Camper reizen.

De comedians en cabaretiers staan immers te popelen om weer op te mogen treden. Maandenlang zaten ze thuis en schreven ze nieuw materiaal en nieuwe grappen en deze zomer willen ze die maar al te graag delen met live publiek. Waar dat normaliter in theaterzalen gebeurt zal dat komende zomer buiten moeten gaan gebeuren, mede ingegeven door de huidige situatie en de bijbehorende beperkingen.

Meerdere comedians/cabaretiers reizen en verblijven in de Comedy Camper en zullen hiermee optreden bij (openlucht)theaters, terrassen, en pop-up evenementen. Iedere voorstelling treden er 4 cabaretiers/comedians op. Dit wisselt per show, maar te zien zijn o.a. Ronald Smink, Wouter Monden, Esther van der Voort, Roel C. Verburg, Arjan Kleton, Oscar Arnold, Davey Turnhout, Dave Felida en Martijn Oosterhuis.

Meer info en tickets:
www.grappigezaken.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...