nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Taboe met Philippe Geubels

Philippe Geubels gaat een nieuw seizoen maken van Taboe, waarin hij lacht met mensen waar hij eigenlijk niet mee mag lachen.

Afgelopen jaar ging Geubels op vakantie met mensen met een onvervulde kinderwens, (ex-)verslaafden, bejaarden, mensen met een afwijkend uiterlijk, mensen met een diverse genderidentiteit, vrouwen en mensen met autisme en ontwikkelingsstoornissen. Hij leerde hen beter kennen, luisterde naar hun verhalen en vroeg hen of er eigenlijk iets te lachen valt met hun situatie en ervaringen. Op basis daarvan maakte hij verschillende comedy-voorstellingen, die hij op vier avonden zal spelen, telkens met zijn gasten op de eerste rij.

Elke avond speelt Geubels een show om 18:30, en één om 21:15. Het publiek krijgt daarbij stukjes te zien van het reisverslag van Philippe met zijn gasten, gevolgd door zijn stand-up. Je zal dus geen avondvullende zaalshow te zien krijgen, wel een prachtig stukje televisie en een fantastische afsluiter. Alle verschillende thema’s kunnen tijdens elke voorstelling aan bod komen.

De opnames voor dit tweede seizoen vinden plaats op 15, 17, 19 en 21 september in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Het programma zal later te zien zijn op de Vlaamse zender Eén.

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link:
www.arenberg.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...