www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Billy Connolly, Karin Bloemen, Dolf Jansen, Betty Asfalt Complex

Er zijn onofficiële LEGO minifigs uitgebracht van de schotse comedian Billy Connolly. De gelimiteerde oplage van 750 sets van vijf minifigs stellen Connolly voor gedurende vijf periodes in zijn leven. De verkoop – uitsluitend afgelopen zaterdag – leidde tot lange rijen voor Buchanan Galleries in Glasgow. De opbrengst is bedoeld voor Glasgow Children’s Hospital Charity. Connolly maakte in 2018 bekend niet meer te touren als comedian vanwege Parkinsons.

Karin Bloemen doet opnieuw mee aan het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik, dat vanaf vanaf 14 september wordt uitgezonden op NPO3. In elke aflevering neemt een BN’er een aanstaande tienermoeder onder zijn of haar hoede.

Na een coronabesmetting moet Dolf Jansen zijn voorstellingen ‘Het Jansen Vaccin’ op donderdag en vrijdag verplaatsen. Naar verwachting herneemt hij zijn optredens vanaf zaterdag.

De verbouwing van Het Betty Asfalt Complex loopt uit en het ziet er nu naar uit dat ze in ieder geval dit jaar niet meer opengaan. Er wordt gezocht naar een alternatieve locatie voor de wintervoorstelling ‘Margreet Dolman brengt warmte in de donkerste dagen van het jaar en dominee Gremdaat wijst de weg naar een evenwichtig 2022’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.