nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers voorrondes Humo’s Comedy Cup

Komende week start de 12e editie van Humo’s Comedy Cup, een tweejaarlijkse comedycompetitie, een jaar vertraagd door corona. In totaal doen 64 kandidaten mee aan een strijd voor een plek in de halve finale op 16 november en uiteindelijk de finale op 15 december.

De volgende kandidaten zijn te zien tijdens de voorrondes:

Vrijdag 8 oktober, in De Trukendoos in Harelbeke:

Xavier Garcia Diaz, Karo, Claude Willaert, Kjen Descheemaeker, Maarten D’Haene, Kevin Pottier, Bram Stoops, Ronny Vermeire, Jente Lesschaeve, Stijn Vandermeeren, Kim Van Gampelare, Bart Van Uytvange, Els Verhofstede.

Zondag 17 oktober in Café The Joker in Antwerpen:

Jade Mintjes, Evie Rosiers, Quinten Friederichs, Karolien Segers, Benjamin van der Velden, Senne Maes, Vincent Voeten, Yunes Hama, Nikki Rose, Kathleen Peters, Yannick Joos, Dena Vahdani, Rabia Bouziane.

Vrijdag 22 oktober in Palethe in Pelt:

Sam Kiebooms, Sala Boulbahaiem, Kevin Van den Eynde, Kim Van Den Heuvel, Silas Simons, Ivan Adriaenssens, Roosje Pertz, Wim Van Dooren, Wim Van Loco, Vincent Keppens, Marlies Verschueren, Stijn Verdegem, Robbert Verreth.

Dinsdag 26 oktober in Charlatan in Gent:

Hans Cools, Sieber Marly, Charlotte Vandeguchte, Mohsin Abbas, Roy De Jong, Edouard De Prez, Jeroen De Vroede, Steven De Gryse, Charles Le Riche, Wout Somers, Quinten E. Leon, Barbara Loots, Elias Van Dingenen.

Woendag 27 oktober in Café The Joker in Antwerpen:

Kees Meerman, Sergej Sky (Sergej Lopouchanski), Joppe Donckers, Rik Van Geel, Vincent Vandemersch, Wim Janssens, Géry La Boule, Ali Lamkoref, Ward Lesschaeve, Jens Lestdaeghe, Manu Moreau, Jasper Posson.

Halve finale is op 16 november in De Centrale in Gent en de finale op 15 december in de Arenberg in Antwerpen.

Voor meer info:
www.humo.be/comedycup/

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.