nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet voor Loods 13 theaterschool met o.a. Rosa da Silva en Bert Visscher

Loods13 Theaterschool en Productiehuis in Emmen barst van de idee├źn en plannen. Plannen die verschil maken. Werken met jongeren of specifieke doelgroepen op bijzondere locaties. Voorstellingen maken met grote maatschappelijke impact. Loods13 wordt structureel ondersteund door de gemeente Emmen en de provincie Drenthe, maar ondanks dat, kost het realiseren van deze projecten meer dan dat het opbrengt.

Daarom wordt er op 11 oktober een benefietvoorstelling georganiseerd in het Atlas Theater. Tijdens ‘Rosa en vrienden’ blikt Rosa da Silva terug op haar tijd in haar geboortedorp Klazienaveen. In hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Maar wat doet Bert Visscher opeens op het podium met zijn welbekende typetjes? En sinds wanneer is Arno van der Heyden veilingmeester? Reinout Douma van het Noordpool orkest en Remko Wind zorgen voor de muziek.

De opbrengst gaat naar toffe projecten voor jongeren, decor & kostuums, eens werken met muzikanten, of een presentje voor onze toegewijde vrijwilligers. Uiteraard mag je deze avond hun producten kopen, zomaar geld doneren, of bieden op hun veilingstukken. Met jouw bijdrage help je het culturele klimaat in Emmen te versterken.

Voor meer info en kaarten:
www.atlastheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.