nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marco Lopes maakt audiotour voor museum Escher in Het Paleis

Kijken naar kunst door de ogen van een cabaretier? Vanuit de visie dat humor de beste verbinder aller tijden is en de lach de kortste afstand tussen twee partijen, heeft Theater Diligentia de verbinding gemaakt met omliggende culturele instellingen in het Museumkwartier. Bekende cabaretiers gaan bij ze langs en geven hun eigen unieke visie op de kunst die ze daar aantreffen. Museum Escher in Het Paleis is de eerste in het rijtje.

Marco Lopes duikt in de wereld van M.C. Escher en verwondert zich op zijn eigen bijzondere wijze over het werk van de beroemde graficus. Staat die bovenverdieping van dat gebouw er nou dwars op? Was Escher de eerste hipster? Kun je in zijn werk verdwalen, als in een mega shopping mall? Stap je in de tredmolen van Escher of kijk je het allemaal hoofdschuddend van de zijlijn aan?

Je kan de audiotour van Marco Lopes nog beluisteren t.e.m. 30 april 2022.

Meer info:
www.escherinhetpaleis.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...