nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Thrillerdebuut van Arjen Lubach bewerkt tot tv-serie

Het boek IV van Arjen Lubach wordt bewerkt tot een vierdelige dramaserie door poductiehuis Hollands Licht. Regisseur van dienst is Bobby Boermans (Mocro Maffia, Hoogvliegers). Het scenario komt van Thomas van der Ree en schrijverscollectief Winchester McFly.

Het verhaal gaat over gaat Elsa, die op zoek naar de moordenaar van haar vader gaat. Ze komt tot de ontdekking dat hij op het spoor was van de ontrafeling van een groot staatsgeheim. Als blijkt dat Elsa zelf wordt verdacht van de moord, volgt er een bloedstollende achtervolging van 24 uur door Amsterdam, via de duinen bij Heemskerk naar Zuid-Frankrijk. Wie heeft haar erin geluisd? Wat hebben de geschriften van Cicero ermee te maken? En wie is toch de mysterieuze Vier?

Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten en wie de hoofdrollen zullen vertolken.

Lubach ’s thrillerdebuut IV werd genomineerd voor De Gouden Strop en bekroond met de Crimezone Debuutprijs.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...