nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Speld gaat het theater in

Het populaire satirische nieuwsplatform De Speld gaat het theater in. In De Speld Theater neemt De Speld op scherpe wijze de toekomst op de hak. Het team achter het satirisch nieuwsplatform (website, podcast, gedrukte media) gaat de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Van algoritmes tot zeespiegelstijging en van Artificial Intelligence tot zeespiegelstijging.

De voorstelling wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties, onder regie van Leopold Witte.

De Speld Theater met Anne Lamsvelt, Xander van Vledder, Alex Hendrickx en Linde van den Heuvel is van 18 maart t/m 23 juni 2022 te zien in heel Nederland. De première vindt plaats op 1 april 2022 in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.