nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Bert Visscher

Vanavond kan je op SBS6 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’ van Bert Visscher.

“Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreeerde chaos. Hij nam u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen en probeerde telkens vol vuur te redden wat eigenlijk al niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel ‘De Uitstrijk’ windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er weer vol in. Laat hem maar razen: ‘Hij wordt vanzelf moe’.”

‘Hij wordt vanzelf moe’ wordt uitgezonden op SBS6 om 20.30 uur.

Foto: Maarten van der Wal

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.