nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Tom Lash

Tom Lash – Waarom je niet gelukkig bent (En het waarschijnlijk nooit zal worden)

“Waarom denken we toch dat er een magische combinatie is van factoren is waarna we voortaan voor altijd gelukkig zullen worden? Waarom zijn we ons hele leven bezig zekerheidjes binnen te halen, die uiteindelijk toch niet zo zeker blijken te zijn? En waarom kunnen we toch zo ongelofelijk slecht tegen iets niet weten?

Met deze vragen ging cabaretier Tom Lash begin 2020 aan de slag voor zijn nieuwe voorstelling. Een voorstelling die er door de corona-lockdowns uiteindelijk nooit kwam. En daarom werkte hij zijn aantekeningen uit tot een boek. Noem het een cabaretvoorstelling op papier. Noem het een lang essay met anekdotes ter illustratie. Maar verwacht vooral niet dat je na dit boek wel gelukkig wordt.”

Tom Lash (1994) is cabaretier en columnist. Was in 2012 met zijn 18 jaar als jongste finalist ooit op Cameretten. Maakte sindsdien twee avondvullende voorstellingen en meerdere kortere voorstellingen. Ook schreef hij columns voor NPO Radio 1 en 2.

Verschijnt deze maand bij uitgeverij Adnan.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.