nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nu in het theater: Klooster en Van der Meulen

De theaters kunnen eindelijk weer volop open. Daarom lichten we met regelmaat een voorstelling uit die momenteel in de theaters te zien is.

Klooster en Van der Meulen – Tijd zat!

De komende tijd te zien in Winterswijk, Dedemsvaart, Oisterwijk, Almere, Nijverdal.

Tijd zat! is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling in slechts anderhalf uur tijd, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt benutten? Zijn ze waardevol of te verwaarlozen?

Angst versus verlangen, vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen, kapotte eieren versus invriezen, lang golvend versus kort pittig, scharrel- versus plof, dertig versus vijftig. Een krachtmeting met allure!

In hun eerste gezamenlijke programma ‘Tijd zat’, schotelen Klooster en Van der Meulen hun publiek een (muzikale)avond voor, waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes: Wat dien je te accepteren? Wat wakker je bij elkaar aan? Wanneer vecht je elkaar de tent uit? Waarin heb je elkaar nodig?

Te zien tot en met 28 mei 2022.
speellijst

foto: Ewoud Rooks

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.