nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Paul Haenen in Volle zalen

Paul Haenen staat vanavond centraal in Volle Zalen.

De inmiddels 75-jarige alleskunner Paul Haenen, alias Dominee Gremdaat en Margreet Dolman, steekt de kijker in coronatijd een hart onder de riem met ‘troost-tv’; eerst bij de NPO en inmiddels op zijn eigen YouTube-kanaal. Daaruit blijkt dat hij zich niet langer hoeft te ‘verschuilen’ achter Gremdaat of Dolman om zijn mening te laten horen over actuele zaken. Volle Zalen reist af naar zijn huis in Frankrijk voor een uitgebreide ontmoeting. Duidelijk wordt hoe Haenen als mens en artiest in het leven staat: “Bepaal zelf, wees eigenwijs en trek je zo weinig mogelijk aan van anderen.” Paul Haenen toert momenteel met Haenen brengt vreugde langs de theaters.

Volle Zalen wordt uitgezonden op NPO2 om 20.35 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...