nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Henry van Loon, Lisa Loeb, Said el Hassnaoui

Henry van Loon presenteert dit jaar The Roast of Hans Klok op Comedy Central. Als ´roastmaster´ heeft hij de taak om de avond in goede banen te leiden, terwijl Klok door verschillende BN´ers geroast wordt. The Roast of Hans Klok wordt uitgezonden op Comedy Central op 21 december om 20.30 uur.

Lisa Loeb heeft nu ook een webshop. Hier worden gele en een blauwe katoenen tassen verkocht met een van haar teksten op. De tassen zijn €10 incl. btw en een persoonlijk, met de hand geschreven kaartje, en excl. verzendkosten.
www.lisaloebshop.nl

Said el Hassnaoui is naast comedian ook gemeenteraadslid in Veenendaal. En ook leider van zijn eigen Fractie El Hassnaoui nu hij weg is bij zijn partij ProVeenendaal. Over de reden wil hij niets kwijt. Daarmee telt de Veenendaalse gemeenteraad inmiddels dertien fracties.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...