nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kandidaten Puck’s Talent Cabaret bekend

De kandidaten van Puck’s Talent Cabaret 2021 zijn bekend.

Volgende kandidaten nemen het tegen elkaar op tijdens de eerste ronde: Evelien Louwers, Tim Kroezen, Wilco Herrema, Maartje van de Burg, Dagmara Wilschut, Roy de Jong, Stef van de Watering, Jan van Houwelingen en Maaike Dirkje Hop.

Puck’s Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. De winnaar krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal.

De finale van Pucks Talent Cabaret is tevens een voorronde is voor Let’s make comedy, de Gelderse talentenjacht naar nieuw cabaret talent. Dit houdt in dat als je bij Pucks Talent Cabaret als eerste of tweede eindigt, je automatisch door mag naar kwartfinale van Let’s make comedy.

I.v.m. de huidige coronamaatregelen worden de data van de voorronde, halve finale en de finale verplaatst naar een nog nader te bepalen datum.

Eerdere winnaars waren o.a. Hidde van Gestel, Frederique Arnold en Jules Keeris.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...