nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Versoepeling coronamaatregelen Nederland – niet voor theaters

Vandaag gaf Rutte en nieuwe corona-minister Ernst Kuipers weer een persconferentie i.v.m. de coronapandemie. De huidige coronamaatregelen worden versoepeld. Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht vanaf 18 jaar, er is een aanscherping van dragen het mondkapjes.

Maar het boeit allemaal niet, want er mag nog steeds geen publiek bij theatervoorstellingen, waardoor er nog steeds geen voorstellingen geen doorgang meer zullen vinden.

De maatregelen zijn verlengd tot en met 25 januari. “Dan kijken we eerst naar de horeca, musea, bioscopen en theaters,” beloofde Rutte. En net als alle Groningers weten we: Een man een man, een woord een woord.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.