nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Stijn Vandermeeren wint Lunatic Comedy Award

Stijn Vandermeeren heeft gisteravond de elfde editie van The Lunatic Comedy Award gewonnen.

In de finale nam Vandermeeren, die vorig jaar nog in de halve finale van Humo’s Comedy Cup strandde, het op tegen Marlies Verschueren, Els Verhofstede, Stijn Verdegem en Joppe Donckers. Het publiek mocht beslissen wie de winnaar werd en koos voor Vandermeeren, die voor de meeste lachsalvo’s zorgde.

Eerdere winnaars van The Lunatic Comedy Award zijn o.a. Bert Kruismans (1998), Gunter Lamoot (2000), Lieven Scheire (2002), Philippe Geubels (2006), Steven Goegebeur (2009), Lukas Lelie (2013) en Jens Dendoncker (2015).

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon