nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Amsterdam 2022

Stichting Theater in Huis, bekend van onder meer het Vondelfestival en het Wilhelmina Huiskamerfestival, bundelde in 2019 haar activiteiten onder de naam ‘Huiskamerfestival’ Amsterdam. Van 2 t.e.m. 10 september vinden er twee weekenden lang in alle stadsdelen van Amsterdam huiskamerfestivals plaats. In verschillende stadsdelen worden grote, unieke locaties om tot ‘de grootste huiskamers van Amsterdam’ omgetoverd, waardoor het mogelijk is om in een intieme setting te genieten van kleinkunstenaars, cabaretiers, muzikanten en acteurs. Dit jaar kunnen de bezoekers kiezen uit verschillende routes langs huiskamers én voorstellingen op grotere locaties – allemaal op unieke plekken, pareltjes in de stad waar je als bezoeker niet vaak binnenkomt.

Het eerste festival start op vrijdag 2 september in Stadsdeel Zuid met optredens van Raoul Heertje, Britt van Tooren en een spoken word carrousel.

Op zaterdag 3 september landt het huiskamerfestival in Amsterdam Oost met voorstellingen van o.a. Samir Fighil, Elke Vierveijzer en Valentina Tóth.

Zondag 4 september is Amsterdam Noord aan de beurt met o.a. Thom Gerrits en Saartje van Camp.

In Amsterdam West kan je op donderdag 8 september gaan kijken naar Lenny Kuhr en Jasper van der Veen.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september wordt er afgesloten met het Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam, dat voor de 17de keer plaats vindt. Dit jaar met o.a. Kiki Schippers, Lebbis & Verhallen, Tis Hier Geen Hotel (Dianne Liesker, Ellen Dikker, Hanneke Drenth), Collin Edson, Raoul Heertje, Pieter Jouke, Tobi Kooiman, Tom Lash, Farida Laan, Marco Lopes en Tim Teunissen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Voor meer info en kaarten, 25 euro pet ticket (regulier tarief) of 15 euro (CJP of Stadspas), ga je naar:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...