nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Concert at Sea

Van 30 juni t.e.m. 2 juli vindt in Brouwersdam, Scharendijke, Concert at Sea plaats.

Ook dit jaar heeft het festival, naast de vele muzikale acts, weer comedy in de programmering opgenomen. Comedy Club Haug organiseert op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 19.30 uur in de Spiegeltent een comedy club. Iedere dag geven 3 comedians hier drie shows.

Op donderdag kan je gaan kijken naar Daan van der Hoeven, Felix van den Berg en Stephen Bell. Vrijdag is het de beurt aan Mark Waumans, Ruud Smulders en Victor Luis van Es. En op de slotdag, zaterdag, staan hier Daveson Ignatia, Martijn Crins en Teun van den Elzen.

Het festival is uitverkocht, mede doordat de kaarten van de vorige editie, die niet doorging door corona, geldig bleven. Je kan je wel op een wachtlijst laten zetten. Tickethouders die verhinderd zijn, kunnen hun kaartjes aanbieden voor verkoop aan de mensen op de wachtlijst.

Meer info:
www.concertatsea.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...