nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten heeft nieuwe directeur en verhuist naar Den Haag

In oktober werd bekend dat Cameretten Rotterdam verlaat en verhuist naar Den Haag. Naast een nieuwe standplaats heeft Cameretten nu ook een nieuwe directeur. Pascal Ultee is de opvolger van Merel Mathey die de overstap maakte naar TVB Theater waar ze verantwoordelijk is voor de zakelijke strategie.

Ultee is een Haagse ondernemer. Naast directeur van Capriole Coffee Service (sinds 1995) ook directeur en eigenaar van Capriole CafĂ© – gespecialiseerd in koffie – in de Binckhorst in Den Haag. Capriole is een echt familiebedrijf, opgericht door zijn vader Peter Ultee in 1975.

Onder cabaretliefhebbers is Ultee ook bekend als lid van de 12-koppige cabaretgroep Delfts Blok. Na het winnen van het Groninger Studenten Cabaret Festival volgden er twee avondvullende voorstellingen, ‘Delfts Blok’ in 2002 en ‘Tegen alle verwachtingen in’ in 2005.

Nadat Cameretten tot grote teleurstelling van de Rotterdamse redactie van Zwartekat geen plek meer kreeg in de programmering van Luxor is Neerlands oudste cabaretfestival met open armen ontvangen in Den Haag. Zo vinden de halve finales plaats op 24 en 25 november 2022 in Diligentia en de finale op 26 november in de fraaie Koninklijke Schouwburg.

Voor meer info en kaarten:
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon