nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en comedy tijdens Haags UIT Festival

Van 2 t.e.m. 4 september wordt in Den Haag de opening van het culturele seizoen ingeluid met het Haags UIT Festival. Drie dagen kunst en cultuur op meer dan dertig open huis locaties door heel Den Haag én op zondag de Cultuurmarkt plus previews op het Lange Voorhout. De meeste programma’s zijn gratis en met vrije inloop, tenzij anders aangegeven. Natuurlijk is er ook aandacht voor cabaret.

Op vrijdag kan je gaan kijken naar Marcel Verreck, Kiki Schippers en Bojan Milinkovic & Raquel Benito Martin (in Cultuuranker Leidschenveen Ypenburg en Cultuuranker Loosduinen/Nieuw Waldeck). Op zondagnamiddag is er in Diligentia UIT in Diligentia, waarbij Edson da Graça de crème de la crème van cabaret Nederland presenteert – om 13:30 uur start de eerste voorstelling.

Meer info:
www.uitfestivaldenhaag.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...