nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op HBO Max: Def Comedy Jam

HBO heeft een gigantisch archief vanc comedyspecials, maar deze zijn vooralsnog spaarzaam te vinden op HBO Max. Deze week is het zevende seizoen van Def Comedy Jam uit 2006 toegevoegd. Gepresenteerd door Mike Epps.

Met optredens van Tony Rock, Sommore, Capone, Vince Morris, Adele Givens, Earthquake, Jay Phillips, Dominique, Tony Roberts, Kevin Hart, Melanie Comarcho, Katt Williams, Bruce Bruce, DeRay, D.L. Hughley, Aries Spears, J.J., Arnez J, Alex Thomas, Roz, Don ‘D.C.’ Curry, Esau McGraw, Leslie, Bill Bellamy, Joe Clair, Jasper Redd, Mark Curry, Red Grant, Rodney Perry, Talent, Deon Cole, Kenny Howell, T. Rex, Corey Holcomb, Chris Spencer, Guy Torry.

foto: HBO

Categorie: International | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.