nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album Sabien Tiels

De Vlaamse kleinkunstzangers Sabien Tiels heeft een nieuw album uitgebracht, Adelaar. Het is naar negende album en de gelijknamige single is ondertussen ok al te beluisteren via de gebruikelijke streamingsplatforms.
single Adelaar

Het nieuwe album klinkt hipper/moderner dan haar oudere muziek – dit komt mede doordat ze met haar huidig management en publisher is gaan samenwerken. Zij hebben haar in contact gebracht met een aantal producers plus Tiels wou zelf ook een modernere sound, omdat dat zelf ook muziek is waar ze naar luistert. Maar ze wilde zeker niet het verhaal dat ze altijd vertelt verliezen. Daarom: Adelaar. Een symbolische titel – het is een vogel die staat voor vrijheid, onafhankelijkheid, maar ook voor heel veel moed. En als je van boven vliegt, beschouw je de wereld vanuit een ander perspectief – dan kan je ook de mindere momenten beter relativeren.

Adelaar kan besteld worden via haar website:
www.sabientiels.be

Tracklist:
1. Adelaar
2. Hoop
3. Als jij het niet meer weet
4. Sterren uit de hemel
5. Reizen in mijn hoofd
6. Er is meer
7. Als de nacht valt
8. Jij bent alles
9. Zoals het vroeger was
10. Vandaag even niet

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon