nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Joost Prinsen, Kamagurka, Herr Seele, Martijn Broekaart, Jan Jaap van der Wal, Katinka Polderman

Er komt een kerstspecial van Volle Zalen over Joost Prinsen, waarin presentator Cornald Maas met Prinsen o.a. praat over waarom hij het toneel op wilde en wat theater voor hem betekent. Volle Zalen over Joost Prinsen is te zien op 25 december op NPO2 om 21.40 uur.

Nog tot 18 december kan je bij Stichting Pim De Rudder in Assenede (BE) gaan kijken naar een tentoonstelling met nieuw werk van Kamagurka en Herr Seele. Te bezoeken op zaterdag en zondag van 15 tot 18 uur of na afspraak.

Cabaretier Martijn Broekaart wint de Cultuurprijs van Hulst. Broekaart studeerde in 2014 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in Amsterdam.
meer info

Jan Jaap van der Wal wordt WK-columnist voor de Gazet van Antwerpen: “Ik wil BelgiĆ« en Nederland verenigen, tenminste voor een paar weken”
meer info

Katinka Polderman heeft speciaal voor de foyer van De Kleine Komedie in Amsterdam een beslisboom ontworpen. Afgelopen weekend is deze onthuld. De foto’s zijn te vinden op de Facebook-pagina van De Kleine Komedie.
facebook.com: De Kleine Komedie

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...