nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lonne Gosling, Bianca Krijgsman, Karen Damen

Lonne Gosling is de zestiende winnaar van de Ad Vinkenprijs. Deze prijs wordt eenmaal in de twee jaar uitgereikt aan een persoon die een bijzondere bijdrage levert aan de kleinkunst in Tilburg. De jury noemt Gosling een artieste “die weet te ontwapenen, te ontregelen en te fascineren”. De prijs bestaat naast de waardering voor Lonne haar werk uit een geldbedrag van 2.500 euro.

Bianca Krijgsman gaat een rol vertolken in de nieuwe Nederlands-Vlaamse ziekenhuisserie ‘Dag & nacht’, naar een scenario van Kim van Kooten. De dramaserie is gebaseerd op de Deense reeks De shift en gaat over verloskundige Ella (van Kooten), haar team en de patiënten van de kraamafdeling van het meest geavanceerde ziekenhuis van het land.

Richard van Zwartekat heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk komt zijn droom uit: zijn favoriete rosse van (oorspronkelijke) K3 , Karen Damen, gaat zich aan een eerste comedyvoorstelling wagen: De Eerste Keer. In deze humoristische ‘One Woman Show’ gaat het over al haar eerste keren, van de eerste keer naar school tot de eerste keer met K3 op een podium. Voorlopig is de voorstelling enkel te zien op 13 december in de Antwerpse Arenbergschouwburg. De kaartverkoop gaat vandaag van start.
www.arenberg.be
Update: de voorstelling van 13 december is reeds uitverkocht. Een tweede datum op 14 februari werd toegevoegd.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...