nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Noortje van Steenis wint Utrechts Cabaret Festival

Noortje van Steenis heeft gisteravond zowel de jury- als de publieksprijs het Utrechts Cabaret Festival gewonnen. In de finale nam ze het op tegen Isha van der Burg, Hugo van Eck, Bonno Getz en Casper Smit. Bonno Getz ging naar huis met de de Persoonlijkheid prijs.

Van Steenis woont nog Utrecht waar zij aan de weg timmert in cabaretland. Zij startte haar performance met een origineel openingslied dat maakte al direct indruk. Limmerikken vliegen je om de oren. Het programma is grappig en ontroerend tegelijk, pakt het publiek en ontwapent. Zij bespeelt zowel de piano als haar ukelele op de juiste wijze met veel bluf en diepgang. Een stuk zelfspot is haar overigens niet vreemd. Ze toonde op beide avonden dat ze een allround performer is.

Foto: #schillerutrecht

Categorie: Prijzen | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...