nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Voordekunst: nieuwe zaal Theater Walhalla

Theater Walhalla is via Voordekunst een crowdfunding gestart voor een nieuwe zaal.

“Daal af naar het best bewaarde geheim van Rotterdam: een volledig uitgegraven kelder ónder Kantine Walhalla. Theater Walhalla bouwt hier een nieuwe zaal genaamd Metro Walhalla. Help jij ons aan de inrichting?

Wie straks de trap naar beneden neemt, komt in de intieme theater-clubsfeer van Metro Walhalla. Een geweldige plek, waar bijna alles kan. De lampen zijn gericht op theatermakers, performers, comedians, muzikanten, verhalenvertellers en andere artiesten. De sfeer is intiem, bruisend en vrolijk, artistiek en laagdrempelig, open en warm. Jij bent welkom. Metro Walhalla is je club, de plek om theater op een andere, verrassende manier te beleven. Soms zittend, soms staand… en misschien wel liggend. Maar let op: what happens in Metro Walhalla, stays in Metro Walhalla!

Met een hele ploeg van architecten, aannemers en bouwvakkers wordt al maanden gewerkt aan het uitgraven van de kelder. Want ook hier moet natuurlijk een lift, een paar trappen, een podium, toiletten, alle theatertechniek – en vooral: de bar – gebouwd worden. Alles is klaar, alleen het belangrijkste ontbreekt: de inrichting. Zoals je van ons gewend bent, gaat daar veel aandacht naar uit. We pakken het weer op z’n Walhalliaans aan.

Iedereen weet: verbouwen is reteduur, dus voor de inrichting kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Help de Metro aan een nieuwe bar, schuif de krukken aan of zorg voor een fijne discovloer met een set theaterlampen! Doe een spreekwoordelijke duit in het zakje, check in bij onze crowdfunding en ga uit (je dak) bij Metro Walhalla.”

Je kan bijdragen via onderstaande link:
www.voordekunst.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...