nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Huiskamerfestival Amsterdam 2024

Stichting Theater in Huis organiseert de 19e editie van het Huiskamerfestival Amsterdam in verschillende Amsterdamse buurten.

Je ziet als bezoeker drie voorstellingen van cabaretiers, kleinkunstenaars en muzikanten. Dat kunnen beginnende talenten zijn, maar ook gerenommeerde makers die het festival gebruiken om nieuw materiaal te testen. In de huiskamerroutes loop je van huiskamer naar huiskamer en ga je op ontdekkingstocht door de wijk. Daarnaast programmeren we op bijzondere grotere locaties waar je drie voorstellingen achter elkaar in dezelfde ruimte ziet.

Het eerste festival start op vrijdag 30 augustus in Stadsdeel Zuid met optredens van Ayoub (winnaar AKF Sonneveldprijs 2024), Lotte Velvet en Johan Goossens.

Op zaterdag 31 augustus landt het huiskamerfestival in Amsterdam Oost met voorstellingen van o.a. Luuk Ransijn, Celine Schrama, Victor Luis van Es, Ronald Snijders, Hermes Ahmadi en Paddy en de tijdgenoten.

Zondag 1 september is Amsterdam Noord aan de beurt met o.a. Teun van den Elzen, Wina Ricardo en Oscar Smit.

In Amsterdam West kan je op woensdag 4 september gaan kijken naar Wina Ricardo, Johan Goossens en Marie Koet.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september wordt er afgesloten met het Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam. Dit jaar met o.a. Alina Sharipova, Maaike Dirkje Hop, Finn Visser, Sjoerd Janssen, Paulien Cornelisse, Raoul Heertje en Diederik Zuurmond.

De kaartverkoop is gestart. Voor meer info en kaarten, 27,50 euro pet ticket (regulier tarief) of 17,50 euro (CJP of Stadspas), ga je naar:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.