nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube

Over: DezeComedian Podcast

DezeComedian podcast – met Jan J. Pieterse

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is Jan J. Pieterse. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube: –Youtube-kanaal Of direct hieronder:

Lees meer over
, ,

DezeComedian podcast – met Riza Tisserand

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is comedian Riza Tisserand. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube: –Youtube-kanaal Of direct hieronder:

Lees meer over
, ,

DezeComedian podcast – met Zwartekat.nl

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is Richard van Bilsen, de maker van Zwartekat.nl. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube: –Youtube-kanaal Of direct hieronder:

Lees meer over
, , ,

DezeComedian podcast – met Yahia Yousfi

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is comedian Yahia Yousfi. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube: –Youtube-kanaal Of direct hieronder:

Lees meer over
, ,

DezeComedian podcast – met Jörgen Raymann

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is cabaretier / stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator Jorgen Raymann. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube: –Youtube-kanaal Of direct hieronder:

Lees meer over
, ,

Terugkijken: Wim Helsen, Jens Dendoncker, Harrie Jekkers, Van der Laan en Woe, Anke Laterveer

Winteruur met Wim Helsen. –14 feb 2018 –13 feb 2018 –12 feb 2018 Jens Dendoncker was panellid bij Beste Kijkers. –14 feb 2018 Harrie Jekkers bij De Wereld Dendert Door. –14 feb 2018 Van der Laan en Woe bij 5 Uur Live over hun nieuwe voorstelling ‘Pesetas’. –13 feb 2018 Comedian Anuar praat in DezeComedian […]

Lees meer over
, , , , , , , , ,

DezeComedian podcast – met Baba Yaga

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is vlogger en comedian Baba Yaga, oftewel Guillermo Babel. Een gesprek over rappen, het gunnen en krijgen van kansen en de comedy tv-scene. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube en beluisteren op iTunes: –Youtube-kanaal –iTunes Of […]

Lees meer over
, ,

DezeComedian podcast – met Tineke Schouten

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is comédienne en cabaretière Tineke Schouten. Een gesprek over haar comedy, typetjes en cabaretcarrière. Je kunt de afleveringen bekijken op youtube en beluisteren op iTunes: –Youtube-kanaal –iTunes Of direct hieronder:

Lees meer over
, ,

DezeComedian podcast – met Nabil Aoulad Ayad

Comedian Anuar praat in DezeComedian Podcast over van alles met zichzelf, vrienden en wildvreemden. Te gast dit keer is Nabil Aoulad Ayad. Een veelzijdige duizendpoot dat zowel on screen als on stage regelmatig te zien is. Comedy, Acteren, Beatboxen, Dansen, Muziek maken.. hij kan het allemaal! Je kunt de afleveringen bekijken op youtube en beluisteren […]

Lees meer over
, ,