nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op de radio

Op zondag 9 september zijn in het NCRV-radioprogramma ‘Volgspot’ Hans Dorrestijn en Flip van Duijn te gast.
In het eerste uur praat Hans Dorrestijn over De Dood. Over de Dood zijn prachtige liedjes, films en boeken gemaakt. Hans Dorrestijn vertelt waarom hij niet meer bang is voor het definitieve einde. In het tweede uur een gesprek met Flip van Duijn. Van Duijn, acteur en (kinder)theatermaker is sinds 1995 beheerder van de artistieke nalatenschap van zijn moeder Annie M.G. Schmidt. Afgelopen dinsdag ging de site over Annie M.G. Schmidt online. Radio 2, 23.00-01.00 uur.
www.annie-mg.com


Why did the chicken cross the road?

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.