nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Ivo de Wijs

Aanstaande zondag zendt de VARA ‘Ivo de Wijs, 60 jaar’ uit, een portret van Ivo de Wijs, ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag én zijn vertrek bij het radioprogramma Vroege Vogels. In het portret, gemaakt door Coen Verbraak, komt De Wijs zelf aan het woord, maar ook vrienden en vriendinnen als Carla van Lingen en Joost Huijsing (van Vroege Vogels), Letty Kosterman (v/h van Vroege Vogels), maar ook Jasperina de Jong, Drs. P, Pieter Nieuwint en Erik van Muiswinkel.

Het programma is te zien op zondag 10 juli, om 11.00 uur op Nederland 3. Voor de uitslapers wordt de uitzending herhaald op maandag 11 juli om 22.47 uur, eveneens op Nederland 3.


Eerder die ochtend neemt De Wijs (links op de foto) afscheid van Vroege Vogels. Zijn opvolger is zoals bekend Frank van Pamelen (rechts). De laatste uitzending met De Wijs is vanaf een nu nog onbekende locatie, maar op een bekende plek: Radio 1, 08.00-10.00 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.