nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Stand-up Comedy Concours: halve finalisten bekend

De halve finalisten van het Stand-Up Comedy Concours 2006, dat georganiseerd wordt door het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn bekend. Op zondagavond 28 mei zal in Theater Bellevue door René van Meurs, Omar Tahar Ahaddaf, Jacob Spoelstra, Arjen van Zalinge, Donald Olie, Victor Mastboom, Peter Pannekoek, Mark Schoones, Michael van Peel en Hans Jongsma gestreden worden om een plek in de finale.

Voorafgaand aan de halve finale krijgen de deelnemers een workshop aangeboden. Deze wordt uitgereikt door de winnaar van 2003, Harry Glotzbach. Hij zal ook de presentatie van de halve finale en de finale voor zijn rekening nemen.

Meer informatie:
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.