www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Breekt VARA met jaarlijkse oudejaarsconference-traditie?

Dit jaar geen reguliere oudejaarsconference bij de VARA, maar een speciale show ‘Gedoog, Hoop en Liefde’, gepresenteerd door Erik van Muiswinkel, met medewerking van een stoet cabaretiers. De Volkskrant kopte dinsdag ‘VARA breekt met traditie’, om het allemaal wat interessanter te maken.
VARA breekt met traditie: geen oudejaarsconference

Is een oudejaarsconference een jaarlijkse traditie? Wim Kan was bij de VARA om de twee jaar op de radio te beluisteren met zijn oudejaarsconferences, op televisie om de drie jaar. In de jaren tachtig nemen Freek de Jonge en Seth Gaaikema het over bij respectievelijk de VPRO en Veronica (toen nog een publieke omroep). Sinds 1994 is er vrijwel elk jaar op oudejaarsavond een oudejaarsconference op tv te zien bij de VARA of de VPRO, op 1998 na. Toch is er ook dit jaar een oudejaarsconference. Guido Weijers speelt zijn vijfde oudejaars bij SBS6 op oudejaarsavond.

Binnenkort updaten we de oudejaarsconference-special weer.
Zwartekat: Oudejaarsconference-special

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.