nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Multimedia: Tom Manders, Arjen Lubach

In het radioprogramma Nachtvluchten een compilatie van radiomateriaal met Tom Manders alias Dorus. Uit 1958 in een bijdrage van de VARA, het laatste optreden van de komiek met aansluitend een dankwoord van omroepsecretaris J.B. Broeksz. In 1967 werd hem in Montreux de Zilveren Roos toegekend, Henk van Hoorn deed heel kort verslag. In 1972 horen we, naar aanleiding van Manders’ overlijden, een eerder uitgezonden gesprek met Joop Söhne. De tekenaar, komiek en cabaretier werd geboren in 1921 en overleed op 26 februari 1972, Antoon Manders werd 50 jaar.
26 feb 2011

Arjen Lubach was te gast in het radioprogramma Kunststof naar aanleiding van zijn nieuwe boek Magnus. Naast auteur is hij tevens verbonden aan het improcomedygezelschap Op Sterk Water en maakt hij als MC Tlex filmpjes voor Koefnoen.
28 feb 2011

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.