nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Video: De broer van Kees (Torn)

Tony Torn is de jongere broer van cabaretier Kees Torn. Net als in meer artiestenfamilies het geval is, liggen succes en falen vlak bij elkaar. Twee broers, elk met zijn dromen en talenten. Een verhaal van glamour, roem en eenzaamheid. Maar ook van afgunst en ambitie. Hoe ver wil je gaan om net zo beroemd te worden als je broer?

‘De broer van Kees’ is een onware documentaire van Andre van der Hout, uitgezonden door TV Rijnmond in samenwerking met het RO Theater. Een alliantie van professionele acteurs en gewone mensen, waarin fictie en werkelijkheid door elkaar lopen: Verwarring en vermaak gegarandeerd.

Categorie: Video | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.