nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Alex Klaasen komt met eigen kerstrevue

Komend seizoen zal Alex Klaasen in de theaters te zien met ‘Spuitsneeuw, een kerstrevue met ballen’. Hij maakt de revue samen met Tina de Bruin en Rop Verheijen en speelt de voorstelling van 27 oktober tot en met 1 februari 2014.

Klaasen vierde triomfen met zijn solodebuut Eindelijk alleen en de titelrol in Toon Hermans de musical.

“Spuitsneeuw is een feestelijke warm-winterse 8-gangen-kerstrevue voor iedereen die met kerst eigenlijk liever alleen wil zijn. Geloof jij niet in Coca-Cola vrachtwagens, echte kaarsjes in de boom, ingesneeuwde blokhutten, gevulde kalkoenen met koksmutsjes op hun poten, Bing Crosby-kerstCD’s en elfjes die ergens op de Noordpool houten speelgoed in elkaar timmeren?

Kom dan bij ons! Want wij weten hoe het moet. Bij ons is het warm en gezellig. Echt gezellig. Dus laat je ballen lekker thuis- wij hebben er immers genoeg- en vier met ons het feest der feesten. Zing mee over Jingle Bells, pieken en dalen en leer het echte wonder van Kerstmis begrijpen. Oh, en neem wat vrienden of familie mee. Want een eenzame kerst, dat is al zo vaak gedaan….
Met echte rendieren en een kerstmarkt op het toneel!”

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.