nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Huiskamerfestival Oost in Amsterdam

Op zaterdag 10 oktober 2015 worden zes verschillende huiskamers rondom het Amsterdamse Beukenplein omgetoverd tot intiem theater. Bezoekers lopen een route door de buurt en zien drie verschillende voorstellingen van steeds 30 minuten in 3 verschillende huiskamers. Na afloop is er een slotfeest op het Beukenplein.

De line-up bestaat uit talenten in de genres cabaret, kleinkunst, theater en journalistiek. Met Eva Crutzen (cabaret), Kim van Zeben (cabaret), Maaike Martens & Band (kleinkunst), MAAS (kleinkunst), WestravanderWal (theater) en Michiel Hulsof (journalistiek) treden op.

Huiskamerfestival Oost is een initiatief van Daniël van Veen. Namens Theater in Huis organiseert hij in verschillende stadsdelen theaterfestivals. Van zijn hand zijn onder meer het Wilhelmina Huiskamerfestival, Berlage Huiskamerfestival, Vondelfestival en Festival JAN EEF. Met het nieuwe Huisamerfestival Oost verbindt van Veen buurtbewoners met elkaar en komt het publiek in aanraking met nieuwe talenten.
www.huiskamerfestivaloost.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.