www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vooruitblik nieuwe seizoen (2)

Het volledige cabaretaanbod voor het komende seizoen wordt steeds duidelijker. Er komen ook steeds meer speellijsten beschikbaar. De redactie heeft weer een eerste ronde gemaakt langs het aanbod van komend seizoen. We lichten er een paar uit.

Urbanus keert terug in de Vlaamse theaters met een nieuwe zaalshow: Trecto Pnix. De afgelopen drie jaar speelde hij voornamelijk op festivals met rockband De Fanfaar. Paul de Munnik speelt ook komend seizoen in de theaters, maar dit keer niet alleen. In de voorstelling ‘Paul met band’ speelt hij met.. afijn, u snapt het.

NUHR bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd met een voorstelling waarin met een frisse blik wordt gekeken naar bestaand materiaal. Geen best of, belooft de publiciteitstekst. Johan Fretz komt met zijn eerste soloprogramma ‘Een zachtmoedige radicaal’. En André Manuel gaat het theater in met Geert Hautekiet.

Op deze pagina een overzicht van de komende voorstellingen. We houden ons aanbevolen voor tips én voor speellijsten.
overzicht 2017-2018 (in aanbouw)

foto: Bob Bronshoff

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.