nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Willem Wilmink, Paul de Munnik, Freek de Jonge

Het glazen kunstwerk met de beeltenis en een gedicht van Willem Wilmink in de Twentse plaats Ootmarsum dat eind mei vernield werd, blijkt te zwaar beschadigd te zijn. Het werd ondertussen provisorisch hersteld. Kunstenares Desirée Groot Koerkamp zal daarom volgend voorjaar de twee beschadigde glasplaten door nieuwe vervangen.
Tubantia

Paul de Munnik zal een van de artiesten zijn, die op 24 en 25 augustus zal optreden tijdens ‘1967: The Summer of Love’ in respectievelijk Paradiso Amsterdam en TivoliVredenburg Utrecht. Leo Blokhuis kijkt terug op deze legendarische zomer aan de hand van anekdotes en de muziek wordt door gastzangers, waaronder de Munnik, opnieuw tot leven gebracht.

Freek de Jonge is een van de mensen, die geïnterviewd worden voor het nieuwe tv-programma ‘Achter de Dijken’ van de KRO/NCRV, waarin presentator Leo Blokhuis op zoek gaat naar de invloed van het calvinisme op Nederlandse volksaard. ‘Achter de Dijken’ wordt vanaf 8 september op NPO2 uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...