nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen Wouter Deprez en In de schaduw van Toon Hermans

Wegens succes zijn er extra voorstellingen bijgeboekt van ‘Levend en Vers’, de nieuwe voorstelling van Wouter Deprez: 29 maart in C.C. Den Blank in Overijse, 19 april in Theatrium Mechelen, 17 mei in Capitole Gent, 22 mei in 30CC/Stadsschouwburg Leuven, 1 juni in Kursaal Oostende, 8 juni in de Roma Borgerhout (Antwerpen) en 1 december in het Concertgebouw Brugge.

Ook van de voorstelling ‘In de schaduw van Toon Hermans’, waarbij Toon’s laatste manager Herman Van Hove terugkijkt op zijn samenwerking met Toon, is er een extra voorstelling geboekt, nl. op 14 februari in het Fakkeltheater in Antwerpen.

De kaartverkoop is begonnen bij de desbetreffende theaters.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...