nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lonneke Dort, Tim Fransen, Vitalski, Johan Petit, De Parade

Cabaretiere Lonneke Dort (foto, winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2017) is één van de deelnemers in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Zij is te zien in de eerste aflevering op maandag 16 juli op NPO2.

Tim Fransen schrijft deze zomer wekelijks een column voor V Zomer Magazine van de Volkskrant. De serie van zes column start op 14 juli en gaat waarschijnlijk over ‘levenslessen’.

In Groningen vindt van 13 t.e.m. 15 juli Dichters in de Prinsentuin plaats. De openingsavond op 13 juli wordt door Vitalski gepresenteerd, waarbij hij enkele Vlaamse podiumdichters, waaronder Johan Petit, uitnodigt. Voor meer info:
www.dichtersindeprinsentuin.nl

De Parade staat ook deze zomer weer op station Utrecht Centraal. Net als vorig jaar zijn er voorstellingen te zien op de eerste verdieping, meldt RTV Utrecht. Daarnaast heeft de NS haar samenwerking met het rondreizende theaterfestival uitgebreid. Naast een speciaal treinticket met toegang treffen reizigers en bezoekers op de stations van de Parade-steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht de interactieve installatie De korte Ontmoeting.
meer info

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.