nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kleinkunst op Amsterdam Fringe

Tussen 6 en 16 september vindt opnieuw het Amsterdam Fringe Festival plaats: 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 30 locaties in Amsterdam. Fringe is open en ongecureerd. We presenteren een divers programma met kunstenaars van uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan.

Ook kleinkunst is goed vertegenwoordig op Amsterdam Fringe. Met optredens van Tim Teunissen, Frédérique Arnold, Siebe Palmen en Bonusmateriaal.

Tim Teunissen met ‘Sandra’
In ‘Sandra’ van zien we één dag uit het leven van de onlangs gescheiden stewardess Sandra en haar gezin. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. Een comedy over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.
meer info

Frédérique Arnold met ‘Nog maar een meisje’
De kleinkunstsolo van een millennial die hunkert naar een groots en meeslepend leven, vol emotie en zonder pauzeknop. Toch staat ze als een melkpak in de koeling te wachten tot ze wordt uitgekozen. Een solo over er klaar voor zijn, fijnproevers en een sparkle sweater. De glitter heeft ze wel, nu nog de kans om te shinen.
meer info

Siebe Palmen met ”Was Alles Naar Mens?’
In de horeca komt het slechtste in de mens naar boven. Gasten vertikken om in volzinnen te praten of vergeten dat mensen soms fouten maken. Het personeel vergeet op zijn beurt dat een gast ook gewoon een slechte dag kan hebben. Wanneer er zeven luidruchtige en onbeschofte mannen het café binnenkomen, lijkt het weer mis te gaan. Of zit er meer verscholen achter het gedrag van deze mannen?
meer info

Bonusmateriaal met ‘Hou op met me’
In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse leven elkaar af. In slechts 30 minuten ziet u geraffineerd slapstickcabaret, waarvan men na afloopt denkt ‘Hou op met me’.
meer info

Voor meer info en kaartjes:
amsterdamfringefestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.