www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Thomas Smith

Thomas Smith is vanavond te gast in “Weg zijn wij”.

In dit reisprogramma gaan drie Bekende Vlamingen samen op weekend in eigen land. Elke BV organiseert een deel van het weekend: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Pas op de ochtend van vertrek ontdekken ze met wie ze op reis zullen gaan.

Smith trekt er in deze aflevering op uit met muzikant Thibault Christiaensen en actrice Tinne Oltmans. Smith regelt voor zijn medereizigers een gesmaakte cocktailworkshop met bartender Hannah Van Ongevalle.

“Weg zijn wij” wordt uitgezonden om 20u10 op de Vlaamse zender Eén.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...