www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Pepijn Schoneveld

Pepijn Schoneveld sluit zich aan bij Bos Theaterproducties. Eerder was hij verbonden aan Senf Theaterpartners.

Schoneveld (Twello, 1985) studeert in 2009 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Na zijn afstuderen haalt hij in 2012 de finale van het Leids Cabaret Festival met de cabaretvoorstelling ‘Reuf’. In 2013 gaat zijn eerste avondvullende cabaretshow ‘Meneer Jongetje’, in 2016 gevolgd door ‘Morgen klaart het op’ en in 2018 ‘Stante Pede’.

Daarnaast is hij werkzaam als in theaterproducties van Suburbia, M-Lab, Festival Classique en Circus Treurdier en op tv in ‘Feuten’, ‘Het Klokhuis’, ‘Gooische Vrouwen’, Toren C’, ‘Welkom in de Gouden Eeuw’ en ‘Moordvrouw’.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.