nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Eddie Izzard naar AFAS Live

Op 25 april 2019 speelt Eddie Izzard zijn nieuwe show ‘Wunderbar’ in AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar speelde hij twee uitverkochte try-outs in Eindhoven.

“Zijn humor is te vergelijken met Monty Python en Eddie Izzard werd zelfs door John Cleese genoemd als de ‘Lost Python’. Eddie is niet alleen heel grappig maar hij heeft grote politieke ambities en wil graag een verandering maken in de wereld. Tijdens zijn show’s maakt Eddie niet gebruik van een script, daarom is het altijd weer een verrassing waar hij het over gaat hebben. Eddie over zijn show: ‘Mijn nieuwe show gaat over van alles en nog wat, van de mensheid gedurende de afgelopen 100.000 jaar tot pratende honden en dierensuperhelden. Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien.’

De kaartverkoop start donderdag om 10:00 uur.
mojo.nl/eddieizzard

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.