www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Presentaties tweede- en derdejaars Koningstheateracademie

Voor mensen die niet willen wachten tot talent komt bovendrijven op cabaretfestival: dit weekend geven de tweede- en derdejaarsstudenten van de Koningstheateracademie presentaties. Ontdek het nieuwe cabarettalent zodat je bij de winnaar van Cameretten of het Leids kunt zeggen dat je die al jaren volgt.

Op zaterdag 1 december zijn de derdejaars aan de beurt en op zondag 2 december de tweedejaars. De presentaties vinden plaats aan de Havensingel 25 in Den Bosch. Kaarten รก 5 euro worden aan de deur verkocht.
www.koningstheateracademie.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.