nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Terugkijken: Openingsdebat Amsterdams Kleinkunst Festival – kwetsen voor de kunst

https://vimeo.com/327716248

In samenwerking met het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteerde De Balie het openingsdebat van AKF Deluxe 2019. Net als vorig jaar is het thema ‘Kwetsen voor de Kunst?’

“Wat is satire en wie bepaalt de grenzen? Waarom vinden we niet allemaal dezelfde grappen leuk? Hoewel alles kan in het vrije Nederland is er toch geregeld #ophef over dingen die leuk bedoeld waren. In dit programma onderzoeken we de grenzen van de grap. Wat is satire en wie bepaalt de grenzen? Vanuit wetenschappelijk, politieke en juridisch perspectief zullen verschillende experts deze vragen proberen te beantwoorden.”

Een middag onder leiding van Raoul Heertje. Met acteur André Dongelmans, auteur Robert Vuisje, ex-cabaretier en jurist Ewout Jansen, communicatiewetenschapper Mark Boukes, regisseur Wimie Wilhelm en theatermaker Rikkert van Huisstede.

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.