nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Tom Segura naar Nederland en België

De Amerikaanse stand-up comedian Tom Segura komt naar Nederland en België: op 28 oktober speelt hij bij Boom Chicago in Amsterdam en op 29 oktober in het Zuiderpershuis in Antwerpen met zijn ‘Take It Down Tour’.

Segura groeide snel uit tot een van de meest gevraagde en hoog aangeschreven talenten van Hollywood. Hij is vooral bekend om zijn drie Netflix-specials, Disgraceful (2018), Mostly Stories (2016) en Completely Normal (2014) en werkte mee aan o.a. The Late Show with Stephen Colbert, Conan, Workaholics, Happy Endings en The Late Late Show.

Zijn succesvolle podcast ‘Your Mom’s House’, die hij samen met zijn vrouw, comedian Christina Pazsitzky, host, was finalist voor Best Comedy Podcast tijdens de Stitcher Awards. Segura speelde eerder al op grote festivals, zoals Montreal’s Just For Laughs Comedy Festival, The Melbourne International Comedy Festival, The Comedy Festival – Las Vegas, The South Beach Comedy Festival en The Hong Kong Comedy Festival.

De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.
kaarten Amsterdam
kaarten Antwerpen

Categorie: International | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...