nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Philippe Geubels, André van Duin, Koen Dewulf

Philippe Geubels gaat meedoen aan het nieuwe VIER-programma De Container Cup. Hierin nemen Belgische topatleten en Bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een zevenkamp in een metalen container van 12 op 2,2 meter. Iedere aflevering strijden twee kandidaten tegen elkaar om zo snel en zo hard mogelijk knallen op elk onderdeel om over het hele parcours de beste tijd en score neer te zetten. De Container Cup is vanaf 26 april te zien op VIER (niet in Nederland te ontvangen).

André van Duin is de centrale gast in De Geknipte Gast op 26 mei (NPO2). Hierin gaat presentator Özcan Akyol aan de slag als kapper en barbier. I.v.m. de coronamaatregelen zal Akyol zijn gasten niet meer knippen.

Koen Dewulf krijgt een eigen radioshow op Radio BNL: iedere zondagavond presenteert hij tussen 18 en 20 uur Comedy Café. Hierin zal hij ook elke week een gast uit de comedyscene ontvangen. In de eerste aflevering van vandaag is dit Johnny Trash en de week nadien komt David Galle.
www.bnl.radio
www.facebook.com/bnlradiobe

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...